Dag 9 Vi ankommer Gdansk

I dag hadde vi avreise fra hotellet utenfor Warszawa (Bolimowianka) klokken 09:30, og satte kursen mot Gdansk. Vi kjørte i ca. en og en halv time, og stoppet på en McDonalds der det ikke var så lett å forstå hvem sin bestilling som kom når. De som jobbet der ville nemlig ikke snakke engelsk, og når de skulle prøve på polsk, så hørtes alt ut som ”shu shø sha shu sha”. Og at tallene ikke vistes på skjermen hjalp ikke på situasjonen.

Vi kom fram til Gdansk kl. 15:00, der første mål var butikken Macro. Der ble det handlet som om det ikke fantes butikker hjemme i Norge. Vi dro fra Macro kl.16:30.

Etter Macro var det mer kjøring med buss, og deretter var neste mål et kjøpesenter hvor alle skulle kjøpe seg noe å spise. Klokken 18:30 satte vi kursen mot hotellet vi skulle tilbringe natten på, Rzemiesnlik. Det tok rundt 20 minutter fra kjøpesenteret til hotellet, bussjåfør Jon gjorde det like bra som alltid.

Da vi hadde ankommet hotellet var det å skifte om til badetøy for de som ville bade i Østersjøen. Det ble en fin – og kald- opplevelse.

Etter badingen var det tilbake til hotellet for å slappe av før natta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s